Izvor: Novosti
10.05.2022 u 10:15
0

SNAŽNA PORUKA RUSKOG AMBASADORA: Moskva nije mogla da ostavi Donbas da ga raskomadaju neonacisti

Rusija se suočava sa još jednim spoljnim bezbednosnim izazovom u neposrednoj blizini svojih granica i nije mogla da preda Donbas kako bi ga neonacisti raskomadali, izjavio je ruski ambasador u Sjedinjenim Američkim Državama Anatolij Antonov.

SNAŽNA PORUKA ruskog ambasadora: „Primorani smo da upozorimo NA RIZIKE koji se javljaju zbog MEŠANJA NATO DRŽAVA u operaciju u Ukrajini!“

– Zaštita otadžbine ostaje najvažniji zadatak za nas. Tako je i sada kada se Rusija suočila sa još jednim spoljnim bezbednosnim izazovom na svojim granicama. Naši vojnici, naslednici hrabre generacije pobednika u Drugom svetskom ratu, bore se za otadžbinu i blagostanje sugrađana – rekao je Antonov povodom svečanog prijema u čast Dana pobede. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema njegovim rečima, Moskva „nije mogla da ostavi Donbas da ga raskomadaju neonacisti“. 

– Odlučna dejstva Rusije bila su iznuđena i pravovremena mera, diktirana ciljem da se da preventivno pruži otpor agresiji – dodao je ruski ambasador. Prema njegovim rečima, Moskva se „uvek zalagala za stvaranje sistema jednake i nedeljive bezbednosti“. 

– Ali niko na Zapadu nije želeo da čuje pravedne i opravdane zahteve Rusije o bezbednosnim garancijama – naglasio je visoki diplomata. 

On je takođe rekao da su ove godine američke vlasti uskratile četvorici američkih veterana mogućnost da posete Rusiju i učestvuju u događajima posvećenim pobedi u Drugom svetskom ratu. 

Ruski ambasador je dodao da je Rusija velika zemlja sa hiljadugodišnjom istorijom i da „niko neće uspeti da slomi njen narod“. 

Na svečanom prijemu bili su ambasadori i visoke diplomate niza zemalja bivšeg SSSR-a. Pre prijema, ruski ambasador i druge diplomate su u dvorištu ruske diplomatske misije zasadile jorgovan – jedan od simbola pobede u Drugom svetskom ratu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter