Izvor: Sputnjik
02.12.2022 u 11:53
0

Snouden dobio ruski pasoš i položio zakletvu

Bivši pripadnik američkih specijalnih službi Edvard Snouden dobio je ruski pasoš i položio je zakletvu, saopštio je njegov advokat Anatolij Kučerena.

CIA PRIZNALA DA JE KORISTILA MEDIJE KAKO BI ŠIRILA DEZINFORMACIJE: Na ovaj način su plasirali poluistine!

Snoudenova supruga takođe je podnela zahtev za dobijanje ruskog državljanstva, kazao je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kučerena je dodao i da se nedavno susreo sa Snoudenom, te da je sa njim „sve u redu“.

Podsetimo, predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao je 26. septembra dekret kojim se američkom uzbunjivaču i bivšem obaveštajcu Edvardu Snoudenu odobrava rusko državljanstvo.

Snouden se još 2020. prijavio za dvojno američko-rusko državljanstvo, naglasivši da će on i dalje biti Amerikanac koji jedva čeka dan svog povratka kući.

Inače, po pitanju Snoudena nedavno se oglasio i Stejt department, a portparol američkog spoljnopolitičkog resora Ned Prajs kazao je da bi on trebalo da se vrati u SAD i da mu se sudi kao bilo kom drugom građaninu Amerike.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter