Izvor: BSC Happy
05.02.2024 u 09:26
1

ALEKSANDAR VULIN ZA HAPPY TV: Moji unuci će pričati kako je njihov DEDA dobio ORDEN od VLADIMIRA PUTINA! Evo šta stoji u OBRAZLOŽENJU

Kako je danas moguće biti ruski, ali ne i francuski ili američki špijun? Kako je moguće da oni koji dobijaju ordene zapadnih zemalja postaju heroji, a oni koje odlikuje predsednik Rusije - izdajnici? Na ove teme i pokušaje uništenja ruskih i srpskih interesa govori doskorašnji direktor BIA i senator Republike Srpske Aleksandar Vulin.

Aleksandar Vulin tvrdi da danas morate biti deo kolektivne histerije, ako želite da živite „normalno“

Danas morate biti deo histerije. Ovo je vreme političke korektnosti – ne smeš nikom da kažeš ništa, osim Rusima i Srbima – ubice, narod genocida. Mržnja je dozvoljena za Ruse i Srbe. Rusi su na vrhuhnu te histerije. Za sto godina moji potomci će reći da im je deda bio odlikovan od strane Vladimira Vladimiroviča Putina – kaže on.

Neki ordeni poželjni, ruski kao stigma…

– Vrlo je zanimljivo da kada primite orden Legije časti od Francuske – onda niste francuski špijun. Ja bih se obradovao uvek kada druga država mom zemljaku da orden. Kad Ružica Đinđić primi orden od Francuske – ona je zaslužna. Kada ja primim, ja sam špijun ruski. Ja sam bio zadužen za BIA, sarađujem sa službom i ako sam dobro radio za korist obe države – biću nagrađen. Kaže se: Zaslužan za očuvanje srpskih i ruskih nacionalnih interesa; naš prvi interes je da Srbija ne prizna Kosovo – ističe Vulin i dodaje:  „Vučić bi dobio Nobelovu nagradu samo da je priznao Kosovo. Ruski interes je da Srbija ne postane članica NATO pakta. Interes Rusije je da u Srbiji vladaju Srbi, kakvi god oni bili. Gde je sukob između interesa Srbije i Rusije. Primaju ordene od Hašima Tačija – Nataša Kandić, pa ološ jedan.“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ALEKSANDAR VULIN ZA HAPPY TV: Moji unuci će pričati kako je njihov DEDA dobio ORDEN od VLADIMIRA PUTINA! Evo šta stoji u OBRAZLOŽENJU”

  1. Sujetni bilmez ne krije da je pod manom,kao i njegov bolesni vodja,strasno je kakve nam bitange vode Državu,pre bih rekla da će njihovi unuci da menjaju prezime da bi se sakrili od blama I srama njihovih dedova jer će u suprotnom biti ismejavani i neće moći nigde da se skrase.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter