Izvor: Sputnik Srbija
28.08.2022 u 16:32
0

ŠOK! AUSTRIJSKI MEDIJI: Ukrajinka Natalija Vovk, osumnjičena za ubistvo Darje Dugine, navodno, pronađena mrtva u iznajmljenom stanu!

Austrijsko izdanje „Ekspres“ u nedelju je objavilo da je Ukrajinka Natalija Vovk, osumnjičena za ubistvo Darje Dugine, navodno, pronađena mrtva u iznajmljenom stanu.

Kao izvor svojih informacija, list navodi poruku Vovkove koja se „širi Telegramom brzinom šumskog požara“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Noću je pronađena mrtva u iznajmljenom stanu sa 17 uboda nožem na telu i ceduljom u ruci“, navodi se u poruci.

Nije saopštena država ili grad u kome se ovaj stan nalazi.

Ukrajinske snage četiri puta otvorile vatru na Novu Kahovku! Pogođen centar grada i područje hidroelektrane!

U tekstu se objavljuju i fotografije sa navodnom umrlom Vovkovom. Međutim, prema nekim izveštajima, ova slika je zapravo snimljena 2020.

Bečka policija i Ministarstvo unutrašnjih poslova Austrije nisu za sada izašli sa komentarom ovog događaja.

Prošle nedelje izgoreo je automobil kojim je upravljala ruska novinarka i politikolog Darja Dugina. Ona je preminula na licu mesta. Prema nezvaničnoj verziji, automobil je eksplodirao kada je detonirana eksplozivna naprava postavljena na njemu.

Federalna služba bezbednosti Rusije saopštila je da iza ubistva ruske novinarke stoje ukrajinske specijalne službe, a počinilac je državljanka Ukrajine Natalija Vovk, koja je sa ćerkom doputovala u Rusiju 23. jula.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter