Izvor: Happy BSC
06.04.2022 u 07:58
0

ŠOK NA AMERIČKOJ TELEVIZIJI! Pukovnik SAD tvrdi da Putin neće izgubiti RAT i da je Kina nova meta Vašingtona, kada je to rekao nastao je MUK

Rusija ne može postati gubitnička strana u situaciji u Ukrajini, smatra penzionisani pukovnik američke vojske Daglas Mekgregor.

Kako je primetio bivši vojnik, računati na to da će Moskva izgubiti je kao da mislite da će se Sjedinjene Države predati ako dođe do invazije na Meksiko.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema njegovim rečima, Vašington to treba da razume, kao i činjenicu da su Amerikanci postali autori njihovog uništenja.

– Ne vidim dokaze da će sankcije funkcionisati, već se zaobilaze. Ako pogledate stvarno velikog igrača, Kinu, sve dok je granica sa Rusijom bezbedna, Kinezi mogu da troše skoro svu naftu, gas, minerale i hranu koju Rusija proizvodi. A Kina definitivno neće naterati Rusiju da izvrši samoubistvo da bi nas usrećila, jer veruju da ako Rusija padne, mi ćemo početi da ih uništavamo – samo je pitanje vremena – rekao je Mekgregor.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter