Izvor: Telegraf
08.07.2021 u 21:26
0

SRUŠIO SE AVION SA DEVET OSOBA U ŠVEDSKOJ: Nesreća se dogodila u blizini aerodroma Orebro!

Avion se srušio u blizini aerodroma Orebro.

Avion u kojem se nalazilo devet osoba srušio se danas nakon poletanja kod Orebra u Švedskoj, javila je agencija TT, pozivajući se na zvaničnike, a prenosi Tanjug.

PROČITAJTE JOŠ:

STEFANOVIĆ: UVOĐENJE OBAVEZNOG VOJNOG ROKA VEOMA VAŽNO!

Korona ne posustaje za 24 sata još 97 novozaraženih!

PODMETANJE TELEKOMU! Lučić za HAPPY: Konkurencija svoje nesupehe prebacuje na politički teren! Telekom se širi i na makedonsko tržište!

To je avion sa padobrancima koji se srušio nakon poletanja i za sada nema informacija o stanju ljudi koji su bili u avionu, rekao je za TT Emil Gustavson, vođa u Zajedničkom centru za koordinaciju spasavanja, preneo je Rojters.

Avion se srušio u blizini aerodroma Orebro.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter