Izvor: telegraf
10.07.2021 u 12:10
0

ŠTA ĆE DOĆI POSLE KORONE IZGLEDA ZAVISI OD JELOVNIKA U INDONEZIJI: Na gradskim pijacama meso slepih miševa, zmija i pacova! (VIDEO)

Na pijacama i ulicama Indonezije i dalje ubijaju i prodaju meso egzotičnih životinja, uključujući i slepih miševa iako je prošlo više od godinu dana otkako su mokre pijace u Kini proglašene za verovatan izvor „korona virusa“.

Kineske vlasti zatvorile su pijacu u Vuhanu i zabranile prodaju i živih životinja, sa nadom da će to pomoći da ih čitav svet ne gleda kao krivca za pandemiju.

VAŽNO:

EKSKLUZIVNO ZA HAPPY TV PORUKA MIKE ALEKSIĆA IZ PRITVORA! Srce mu radi na 20 posto, ostalo mu je još par meseci života!

VREMENSKA PROGNOZA ZA SUBOTU: Stiže očekivano osveženje

ZA DECU JE NAJBOLJA OVA VAKCINA: Srpski pedijatri doneli preporuku povodom novih sojeva korone

Međutim, u azijskim zemljama i dalje ne odustaju od prakse da prodaju egzotične životinje. Britanski „Independent“ piše kako se na ostrvu Sulavesi i dalje prodaju živi pacovi, slepi miševi, psi i brojne druge vrste čije se meso u tom delu sveta smatra gurmanskom poslasticom.

Kako navodi britanski list, istražitelji su otkrili da se na jednom od najvećih indonežanskih ostrva na pijacama prodaju pacovi, slepi miševi, zajedno sa svinjama, psima, zmijama, žabama, pilićima i patkama. Životinje se drže u nehumanim uslovima, ugurane u kaveze, vezane…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter