Izvor: Sputnik Srbija
11.08.2022 u 15:31
0

STANOVNICI HERSONSKE OBLASTI POČELI DA SE VRAĆAJU IZ DRUGIH DELOVA UKRAJINE: „To su uglavnom oni koji su podlegli lažima ukrajinske propagande o navodno zlim Rusima“

Stanovnici koji su napustili Hersonsku oblast počeli su da se vraćaju iz drugih regiona Ukrajine, izjavila je za medije zamenica šefa regionalne administracije Katarina Gubareva.

„To su uglavnom stanovnici oblasti koji su otišli, podlegli lažima ukrajinske propagande o navodno zlim Rusima, kontraofanzivi Oružanih snaga Ukrajine i drugim glupostima“, rekla je ona.

Prema njenim rečima, uprkos granatiranju, lakše je živeti u svojoj rodnoj zemlji sa normalnim socijalnim paketom i imati perspektivu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

POČELO SUĐENJE BIVŠEM NEMAČKOM OFICIRU: Optužen da je špijunirao za Rusiju!

„Mnogi koji su otišli ​​imaju rodbinu ili prijatelje na oslobođenim teritorijama. Postoji stalna razmena informacija i vesti“, dodala je Gubareva.

Kako je navela, oni imaju dve alternative – ili da se vrate i dobiju državljanstvo Rusije, podnesu zahteve za socijalna davanja i penzije ili da ostanu bez ikakvih garancija na teritorijama koje kontroliše Ukrajina, gde se profitira od imigranata, a socijalna davanja su minimalna.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter