Izvor: tanjug
29.10.2020 u 10:41
0

STRAHOVITE SLIKE IZ NICE Pogledajte šta je ostalo posle napada teroriste koji je sekao glave ispred katedrale (FOTO, VIDEO)

U blizini crkve Notrdam u Nici izveden je teroristički napad.

Napadač je koristio nož, a tri osobe su ubijene dok je njih nekoliko povređeno.

Prema prvim informacijama nepoznati napadač počeo je da seče ljude nožem, a navodno su se čuli i pucnji. Kako javljaju pojedini mediji, starijem čoveku (70) je u crkvi odsečena glava. Međutim, kako sada javljaju, muškarac je više puta nožem uboden u grkljan, dok je napadač ženi odsekao glavu.

Prema rečima gradonačelnika Kristijana Estrosija, napadač je uhapšen. Mediji javljaju da je prethodno neutralisan bojevom municijom i da je prebačen u bolnicu.

Gradonačelnik Kristijan Estrosija navodi da je napadač uhapšen. On je zamolio građane da izbegavaju deo oko crkve Notrdam.

Na licu mesta je veliki broj pripadnika policije i Hitne pomoći. Napad se dogodio samo dve nedelje nakon što je u Parizu obezglavljen profesor Samjuel Pati. Njega je ubio 18-godišnji Čečen jer je Pati učenicima pokazivao karikature proroka Muhameda.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter