Izvor: Kurir.rs
09.11.2023 u 21:01
0

VIDELA SAM KAKO JE DVOJICA SILUJU, A ONDA JOJ PUCAJU U GLAVU: Stravična ispovest o SMRTI NEMICE koju je Hamas ubio na festivalu

Izraelske vlasti razmatraju da li će teroriste Hamasa optužiti za silovanje, nakon što su neki svedoci govorili o slučajevima masovnog silovanja na mestu održavanja festivala Supernova.

ŽESTOK OKRŠAJ U GAZI: Borbe pored bolnice Šifa koja je „srce“ Hamasovih obaveštajnih i operativnih aktivnosti

Prema pisanju „The Telegrapha“, istražitelji izraelske nacionalne jedinice za kriminal Lahav 433 prikupili su dokaze seksualnih prestupa Hamasovih boraca tokom smrtonosnog napada 7. oktobra. Jedna posetiteljka festivala, koja je pukom srećom uspela da preživi, ispričala je jezivu priču o tome kako se skrivala od terorista i videla kako napadači grupno siluju jednu mladu devojku. Usred tog užasa, je svedočila i ubistvu te devojke.

Kako je rekla, u jednom trenutku je videla kako je naoružani napadač siluje, a kasnije je saznala da je istu ženu silovao i drugi Hamasovac, pre nego što su je ubili i unakazili njeno telo.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter