Izvor: Kurir.rs
09.11.2023 u 21:19
0

PREMINUO DEČAK KOG JE DRUGAR UPUCAO U ŠKOLI: Evo šta je motiv monstruoznog zločina

Učenik koji je bio ranjen pištoljem od strane drugara u školi u Ofenburgu, Nemačka, nažalost je preminuo na klinici danas, saopštila je policija.

BRUTALNO UBISTVO: Dečak (15) izboden ispred škole!

Osumnjičeni maloletnik je uhapšen odmah posle tragedije, a prema trenutnim saznanjima policije, motiv zločina je lične prirode. Četvrtak ujutru je započeo kao miran dan u školi u severnom delu Ofenburga, ali se brzo pretvorio u dramatičnu situaciju kada je jedan tinejdžer pucao u drugog.

Škola je odmah bila ograđena na velikom području, a oko 180 učenika je bilo zatočeno u učionicama iz bezbednosnih razloga. Srećom, svi su na kraju bili bezbedno izvedeni iz objekta i predati svojim roditeljima.

Kako je saopštila policija, motiv za zločin je lične prirode, a detalji o tome šta je dovelo do sukoba između dvojice tinejdžera nisu otkriveni. Osumnjičeni maloletnik je trenutno u pritvoru, a istraga je u toku.

Ova tragedija je potresla celu zajednicu u Ofenburgu i podsetila nas na važnost rada na prevenciji nasilja među mladima. Psiholozi su brzo reagovali i pružili podršku učenicima koji su bili uznemireni zbog incidenta.

Osim toga, ova situacija nas podseća na važnost kontrole i odgovarajućeg skladištenja oružja kako bi se sprečile slične tragedije.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter