Izvor: Sputnjik
25.08.2023 u 15:06
6

STRELJALI IH JER NE ŽELE DA PUCAJU NA RUSE: UKRAJINCI KUKAVIČKI IZMASAKRIRALI svoja 23 SABORCA (VIDEO)

Ukrajinski vojnici iz 123. brigade teritorijalne odbrane streljali su 23 svoja vojnika zbog dezerterstva, saopštio je neimenovani izvor iz ruske vojske pozivajući se na informacije iz ukrajinskih snaga.

Kako je rekao, tih 23 vojnika su samovoljno napustili svoje položaje kod Hersona nakon čega su ih pripadnici 123. brigade streljali, a potom su ubijene vojnike proglasili nestalima kako bi prikrili zločin.

 – Od izvora iz ukrajinske vojske dobili smo podatke o 11 streljanih vojnika – dodao je izvor.
Prethodno je po pitanju dezerterstva u redovima ukrajinske vojske govorio savetnik vršioca dužnosti Donjecke Narodne Republike Jan Gagin koji je rekao da su sve učestaliji slučajevi samovoljnog napuštanja položaja.

Inače, o streljanju ukrajinskih dezertera prethodno su spominjali i potpukovnik u ostavci iz LNR Andrej Moročko, a reč je o vojnicima koji su želeli da napuste položaje u blizini mesta Terna na krasnolimanskom pravcu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

6 thoughts on “STRELJALI IH JER NE ŽELE DA PUCAJU NA RUSE: UKRAJINCI KUKAVIČKI IZMASAKRIRALI svoja 23 SABORCA (VIDEO)”

  1. DALI JE MOGUCE DA TO RADE LJUDI KOJI TEZE U DEMOKRACKO DRUSTVO I NATO A DA UBIJAJU LJUDE KOJI NECE RATOVATI PA ZA CIJE IDEALE DA RATIJU PA VALJDA DANAS JE PA I PTICAMA NA GRANI JASNO KO RATUJE I ZASTO I KOLIKA IM JE PLATA PA VITE SAMOG TELENSKOG NJEGOVO BOGASTVO A NIKO OD NJEGOVE FAMILIJE NERATJJE SAMO SE BOGATE PA SAD SAMI NEKA RAZMISLE KO JE U PRAVU

    5
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter