Izvor: Tanjug
22.10.2020 u 07:22
0

Stvaran BROJ ZARAŽENIH u Meksiku PREŠAO MILION!

U Meksiku je u poslednja 24 sata potvrđeno 6.845 novih slučajeva korona virusa, a preminule su 522 osobe, saopštilo je Miistarstvo zdravlja.

Ukupan broj zaraženih time je porastao na 867.559, a preminulo je 87.415 osoba, prenosi Rojters.

SAZNAJTE JOŠ…

PREDSEDNIK HAGA: I pored pandemije korona virusa, nastavak procesa u slučaju Ratka Mladića

VREMENSKA PROGNOZA ZA DANAS: Vraća se lepo vreme

UDES NA IBARSKOJ: Vozilo udarilo u stub, POVREĐENA ŽENA!

Propao plan da se UN izbace sa KiM! Rusija i Kina rekle „NE“ UMNIK ostaje

Ministarstvo zdravlja procenjuje da je stvaran broj zaraženih u toj zemlji prešao milion, što se u žančnoj statistici ne vidi zbog izuzetno malog broja testiranja.

Uzimajući u obzir i suspektne slučajeva koji nisu testirani, Ministarstvo je iznelo podatak da je zaraženo ukupno 1.005.938 osoba, od kojih su 102.293 preminule, navodi AP.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter