Izvor: AGENCIJE
29.10.2023 u 08:36
0

SUMNJIV AVION NAD REZIDENCIJOM: Američki vojni avioni presreli avion u blizini Bajdenove rezidencije u Delaveru

Američki borbeni avioni u subotu su presreli civilni avion severno od rezidencije predsednika Džoa Bajdena u Vilmingtonu, u saveznoj državi Delaver.

Kako piše Politiko, šef komunikacija američke Tajne službe Entoni Guljelmi izjavio je da je civilni avion ušao u zabranjeni deo vazdušnog prostora, u subotu nešto posle 14 časova. Guljelmi je naveo da je avion presretnut iz predostrožnosti i da je bezbedno sleteo na obližnji aerodrom.

DA LI STOLTENBERG ODLAZI: Možda preuzmem NATO, funkcija generalnog sekretara je veoma zanimljiva

„Incident nije uticao na kretanje štićenog lica, a agenti Tajne službe istražuju događaj u koordinaciji sa Federalnom administracijom za avijaciju“, rekao je Guljelmi. Bajden ovog vikenda boravi u Vilmingtonu, a posle incidenta, u subotu uveče, bio je na službi u crkvi, navodi Politiko.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter