Izvor: HAPPBSC
16.02.2024 u 15:58
0

SUPRUGA ALEKSEJA NAVALJNOG: Ne znam da li da verujem u ove vesti

„Ne znam da li bi trebalo da verujem u ove strašne vesti ili ne“, rekla je supruga ruskog opozicionara Alekseja Navaljnog, koji je prema zvaničnim informacijama preminuo danas u kaznenoj koloniji na krajnjem severu Rusije.

Julija Navaljna je istakla da su vesti o smrti njenog supruga za sada stigle samo iz zvaničnih državnih izvora.

„Ne možemo stvarno da verujemo Putinu i njegovoj vlasti“, rekla je Navaljna, obraćajući se na Bezbednosnom forumu u Minhenu.

ŽESTOKA REAKCIJA ZAHAROVE O SMRTI NAVALJNOG: Ruska portparolka odmah reagovala na optužbe Zapada

Dodala je da bi ruski predsednik Vladimir Putin i njegovi saveznici trebalo da snose ličnu odgovornost „za sve što rade Rusiji“, u slučaju da je tačna vest da je njen suprug mrtav.

„Pozivam sve ovde da se ujedine i pomognu da se kazni režim u Rusiji“, kazala je Navaljna.

Regionalno odeljenje Federalne kazneno-popravne službe saopštilo je da nas da je Navaljni preminuo u popravnoj koloniji u 48. godini. Njemu je navodno pozlilo dok je bio u šetnji i odmah je izgubio svest, a prema zvaničnim navodima lekari su duže od pola sata pokušavali da ga reanimiraju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter