Izvor: BSC happy portal
19.01.2024 u 20:07
0

SVE OČI SU BILE UPRTE SAMO U NJU: Ovako je izgledao poslednji intervju Putinove ćerke (VIDEO)

Intervju sa Marijom Voroncovom, najstarijom ćerkom ruskog predsednika Vladimira Putina, objavljen je dva dana pred Novu godinu na Jutjubu.

Intervju je u prvi mah je prošao gotovo nezapaženo. Ruski mediji i korisnici društvenih mreža primetili su ga tek 11. januara.

Video 42-minutnog intervjua objavljen je 28. decembra na Jutjub kanalu „Promomed Rusija“, koji je tada imao samo 145 pretplatnika.

Voroncova (38), doktor i naučnik, odgovarala je na pitanja za ruski podkast „#ProNauku“ (o nauci), koji je, prema rečima voditeljke, namenjen mladim naučnicima i onima koji žele da osnuju kompaniju u ovoj sferi.

U vreme objavljivanja intervjua, projekat „Medtech.moscow“ imao je manje od 3.000 pretplatnika na ruskoj društvenoj mreži VKontakte, manje od 2.000 pretplatnika na Telegramu i samo 49 na Jutjubu.

Ali, nakon što su mediji skrenuli pažnju na to, intervju je pregledan stotinama hiljada puta.

Ko je Marija Voroncova?

Voroncova je govorila uglavnom o nauci, medicini i istraživanjima u oblasti genetike, posebno proučavanju ljudskog genoma. Govoreći o lečenju pacijenata u Rusiji, ona je naglasila da je „za nas ljudski život i dalje najveća vrednost“.

O čemu je još pričala Putinova ćerka?

O svom životu u intervjuu je govorila i Marija Voroncova. Ona je rekla da je od detinjstva maštala da postane lekar, ali je po završetku škole želela da studira ekonomiju. Na kraju je odlučila da studira medicinu, a u jednom intervjuu je rekla da jako voli književnost i navela svoje omiljene pisce, među kojima su Puškin, Dostojevski i Haksli. Takođe voli muziku i sport:

– Moja interesovanja su veoma široka: od kreativnosti do sporta. Volim sve lepo: slike, muzeje, pozorište i muziku. Muzika je važan deo mog života, i klasika i džez. Trudim se da se bavim sportom nekoliko sati nedeljno, uključujući sezonske sportove kao što su surfovanje i skijanje.

Putinova ćerka je nekoliko godina živela i studirala u Nemačkoj, a potom u Rusiji. Sa bivšim suprugom, holandskim biznismenom Joritom Fasenom, živela je u Holandiji do 2015. godine. Zatim se vratila u Moskvu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter