Izvor: Alo.rs
19.09.2020 u 21:30
0

Svet u ŠOKU: POKUŠAJ UBISTVA AMERIČKOG PREDSEDNIKA!

Paket koji sadrži otrovni ricin upućen američkom predsedniku Trampu presreli su organi zakona, navode mediji.

FBI i američka tajna služba, ovlašćena da štiti predsednika, pokrenuli su istragu o incidentu. Dva testa potvrdila su da je u paketu bilo ricina, dodaje se u izveštaju.

SAZNAJTE JOŠ

HOĆU DA BUDEM SA TOBOM, OTVORI MI: Istraga protiv Kovačevića u TOKU, na društvenim mrežama OSVANUO SNIMAK SVAĐE!

OBRT: Majka PRIJAVILA VRŠNJAČKO NASILJE, a upućeni tvrde da je ceo događaj preuveličan!

Jeziva ISPOVEST ŠAPČANKE koju je PRETUKAO TAKSISTA: Pukom srećom sam preživela!

Miladin Kovačević SASLUŠAN: BRANI SE SA SLOBODE!

ČOVEK KOJI JE ODUŠEVIO CEO SVET: POKLONIO osam MILIJARDI DOLARA, a ima samo JEDAN PAR cipela!

Paket ricina presreli su organi reda pre nego što je stigao do Trampa, izvestio je Si-En-En. Navodi se i da je paket poslat ranije ove nedelje. Presretnut je pre nego što je stigao do poštanske sobe Bele kuće.

Paket istražuju FBI i Tajna služba, a detalji još nisu objavljeni. Nije poznato ko ga je poslao, ali jedan zvaničnik je rekao za Njujor tajms da paket potiče iz Kanade

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter