Izvor: Tanjug
08.09.2021 u 20:23
0

TRAGEDIJA U INDIJI: Sudar dva putnička trajekta u Indiji, jedna osoba poginula

Najmanje jedna osoba je poginula, a više njih se vodi kao nestalo, kada su se dva putnička trajekta sudarila na reci Bramaputra, na severoistoku Indije, saopštili su zvaničnici.

Čeoni sudar izazvao je jedan od trajekata na reci Bramaputra, rekao je zamenik komesara grada Jorhat, Ašok Barman. 

PROČITAJTE JOŠ: Rusija prebacila u Belorusiju „suhoje“

Nesreća se dogodila u blizini Nimati Gata, rečne luke u Jorhatu, koja se nalazi na oko 350 kilometara od Gauhatija, glavnog grada države Ašam.

Četiri spasena putnika prevezena su u bolnicu, gde je jedan preminuo, rekao je Barman.

PROČITAJTE JOŠ: TRAGEDIJA U RUSIJI: Dvoje mrtvih, 17 povređenih u eksploziji gasa

Zvaničnik iz sektora za upravljanje katastrofama u Ašamu rekao je da je ukupno 60 ljudi spaseno, a da je u dva putnička trajekta bilo oko 120 ljudi.

Uzrok nesrehe za sada nije poznat.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter