Izvor: Happy BSC
15.04.2022 u 09:19
0

Tragedija života jedne porodice: Australijanka krenula u očajničku misiju da SPASE SVOJE DETE zarobljeno u UKRAJINI! (FOTO)

Australijanka je krenula u očajničku međunarodnu misiju da spase svoje usvojeno dete iz ratom razorene Ukrajine.

Julija Kuzma stigla je u ovu istočnoevropsku zemlju ove nedelje u nadi da će zagrliti svog biološkog nećaka Maksima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Gospođa Kuzma, koja ima svoje sedmogodišnje blizance i migrirala je iz Ukrajine u Australiju 2015. godine, donela je odluku da usvoji 12-godišnjaka nakon što njena sestra nije mogla da brine o njemu. Proces usvajanja je završen 2020. godine, ali zbog korone i zatvaranja granica Maksim nije mogao da dođe u Australiju – i u još jednom udaru, baš kada su granice ponovo otvorene, sukob u Ukrajini je eskalirao.

Deleći ažuriranja na svojoj Instagram stranici, gospođa Kuzma je u četvrtak snimila sebe kako sedi na železničkoj stanici u Lavovu. Njena poslednja objava bila je da putuje vozom do Kremenčuka, udaljenog skoro 12 sati.

UKRAJINSKI VOJNIK DAO INTERVJU ZA RUSKU TELEVIZIJU: Bio je sav zbunjen i van sebe – a evo šta je rekao! (FOTO)

Podelila je fotografiju navučenih zavesa na njenoj kočiji uz natpis: ‘sve zavese zatvorene zbog zamračenja’. O Maksimu je brinuo njegov staratelj, koji je blizak prijatelj gospođe Kuzme, i koji nije želeo da pobegne iz Ukrajine.

„Blizanci me svaki dan pitaju: Mama, mama… kada će moj stariji brat biti ovde?“, rekla je gospođa Kuzma za ABC.

„Nemam drugog izbora… Moram da budem tamo“, rekla je ona.

Maksim i njegov staratelj već su morali da napuste svoj dom u Harkovu u bezbedniji grad nakon što su ga ruske snage ostavile u ruševinama pre mesec dana. Pasoš i viza za Maksima su bili organizovani, ali još treba da obezbedi sertifikat o vakcini.

Kuzma je inače samohrana majka koja radi u pekari, rekla je da će „zgnječiti“ Maksima u velikom zagrljaju kada se konačno ponovo spoji sa sinom.

„Ja sam sve što mu je ostalo – to je ono što me gura“, rekla je.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter