Izvor: Tanjug
29.07.2023 u 13:28
0

TRAMP PUN SAMOPOUZDANJA: „Ja sam jedini koji može da pobedi“

 Na predstavljanju potencijalnih republikanskih kandidata u narednoj trci za Belu kuću, održanom u Ajovi, bivši predsednik Donald Tramp je izjavio da je on jedini republikanac koji može da pobedi na izborima 2024. godine.

Potencijalni republikanski predsednički kandidati u Ajovi su prvi put delili binu u kampanji za republikansku predsedničku nominaciju na narednim izborima.

Glavni republikanski rivali – Donald Tramp i Ron DeSantis – obratili su se pristalicama okupljenim u Ajovi sa još 11 potencijalnih kandidata, a svaki od kandidata dobio je 10 minuta za svoje obraćanje.

TRAMP NEĆE ODUSTATI OD KAMPANJE – čak iako bude osuđen

Rezultati javnih anketa pokazuju da je Tramp u prednosti u odnosu na svoje rivale, iako se njegovi pravni problemi uvećavaju.

Anketa koju je sprovela agencija za ispitivanje javnog mnjenja FiveThirtiEight pokazuje da Tramp uživa podršku 52,4 odsto republikanskog biračkog tela, a njegov najozbiljniji rival, guverner Floride De Santis 15,5 dosto, dok su svi ostali kandidati ispod 10 odsto podrške.

Tramp bi uskoro mogao biti optužen u Vašingtonu za navodne napore da se ponište rezultati izbora 2020. godine, ali on je negirao sve optužbe i ranije je već poručio da će se kandidovati za Belu kuću čak i ako bude osuđen.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter