Izvor: telegraf
30.11.2021 u 21:46
0

Tri učenika ubijena u pucnjavi u školi, šestoro ranjeno: Uhapšen tinejdžer(VIDEO)

Najmanje tri učenika su poginula, a šest osoba je ranjeno u pucnjavi u srednjoj školi u okrugu Okland, Mičigen. Uhapšen je 15-godišnji osumnjičeni.

– Imamo jednog osumnjičenog u pritvoru, a zaplenjeno je i oružje koje je koristio – rekao je zamenik šerifa okruga Oakland Majk Mekejb.

Policija veruje da je osumnjičeni delovao sam u napadu na srednju školu Oksford. On se predao policiji bez daljih incidenata.

FBI pomaže lokalnoj policiji i istražuje društvene mreže osumnjičenog u potrazi sa potencijalnim motivom napada

Policija je osumnjičenog privela u roku od 5 minuta, saopšteno je iz stanice. U hapšenju je pomogao i školski policajac.

Škola je evakuisana, a učenici su sačekali svoje roditelj da ih pokupe na obližnjem parkingu.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter