Izvor: TANJUG
14.11.2022 u 09:07
0

TUNISU 100 MILIONA EVRA POMOĆI OD EVROPSKE UNIJE: Vredna donacija za podršku nacionalnom budžetu

Vlasti Tunisa saopštile su da će ta afrička zemlja od Evropske unije dobiti 100 miliona evra za pomoć nacionalnom budžetu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

-Novac će se koristiti za ublažavanje posledica pandemije korona virusa i podršku privredi-navodi se u saopštenju Ministarstva privrede i planiranja Tunisa, prenela je Anadolija.

Novinska agencija TAP objavila je da će ugovor biti potpisan danas.

Ranije ovog meseca, ova severnoafrička država postigla je preliminarni sporazum s Međunarodnim monetarnim fondom o paketu pomoći od 1,9 milijardi dolara koji bi mogao da bude finalizovan u decembru.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter