Izvor: Tanjug
02.10.2022 u 09:55
0

U EKSPLOZIJI TEČNOG AZOTA POVREĐENO NAJMANJE 18 OSOBA: Među njima 10 maloletnika!

Najmanje 18 osoba je povređeno, od kojih jedna teže, kada je eksplodirao bubanj sa tečnim azotom tokom naučnog skupa, u Domu kulture u Ðironi u Španiji.

Među povređenima je 10 maloletnika, od kojih je jedno u teškom stanju, a reč je o petogodišnjoj devojčici, saznaje RTVE.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Univerzitet u Ðironi je saopštio da je eksplozija nastala zbog „prevelike količine vodene pare“, a radi se o eksperimentu koji se sprovodi redovno na naučnim skupovima kao što je ovaj, koji se održavaju kako bi se nauka približila deci.

Ovaj događaj koji je deo manifestacije „Noć nauke“, organizovao je Univerzitet u Ðironi, a domaćin je bio Dani Himenez koji se često pojavljuje u televizijskim programima za decu.

Dve osobe teško su povređene u snažnoj eksploziji plinske boce u centru Splita! (FOTO)

Prisustvovalo je između 200 i 300 ljudi, a publiku su većinom činila deca, saopštili su predstavnici policije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter