Izvor: alo
10.01.2021 u 16:46
0

U ENGLESKOJ ALARMANTNA SITUACIJA: U redu za bolnicu čekaju i do deset sati

Pacijenti čekaju i po devet sati u ambulantnim kolima da bi ušli u bolnice, upozorila je danas načelnica Službe Hitne pomoći u Londonu Trejsi Nikols.

Ona je rekla da su čekanja dostigla nivo koji dosad nije viđen, jer je Hitna pomoć pod neviđenim pritiskom usled mnogobrojnih hospitalizacija zbog korona virusa, koja su „gurnula“ zdravstveni sistem na ivicu.

PROČITAJTE JOŠ I:

KOSTREŠ OCENIO: Opozicija neprestano jača Vučićevu vlast

ZVEZDA POČELA SA PRIPREMAMA: Dejanu se na prozivci javio 31 igrač

OBUSTAVLJEN SAOBRAĆAJ: Zaobiđite deonicu Pazarište-Tutin

Londonski Indepdentend je ove nedelje pisao o tome da na stotine ljudi svakog dana širom prestonice čeka satima da ambulantna kola dođu po njih.

Pacijenti koji zovu hitnu su klasifikovani kao kategorija dva – u pitanju su osobe za koje se sumnja da su imale moždani udar ili bolove u grudima – i oni bi trebalo da dobiju pomoć za prosečno 18 minuta, ali su u nekim slučajevima prinuđeni da čekaju i po 10 sati.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter