Izvor: Tanjug
05.09.2022 u 16:26
0

U Nemačkoj podešene smernice za određivanje prioriteta snabdevanja gasom tokom zime!

Nemački regulator za energetiku danas je saopštio da je fino podesio smernice za određivanje prioriteta snabdevanja gasom tokom zime.

To podrazumeva da bi čak i povlasćeni kupci morali da štede energiju u određenim situacijama, dok bi nepovlašćeni mogli da se kvalifikuju za prioritetno snabdevanje ako je to od vitalnog značaja, prenosi Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Emanuel Makron poručuje: Jedini način da se povrati bezbednost nuklearke Zaporožje je povlačenjem ruskih snaga!

Navodi se da u tom slučaju domaćinstva ne bi imala pravo na gas koji se koristi za zagrevanje privatnih bazena ili sauna.

S druge strane, kompanije koje proizvode lekove mogle bi imati prioritet, navodi nemački regulator.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter