Izvor: Tanjug
03.12.2021 u 11:10
0

Uhapšen čovek sa nožem na ulasku na PAPINU MISU!

Policija na Kipru uhapsila je muškarca sa nožem koji je pokušao da pristupi otvorenom stadionu na kojem je papa Franja služio misu u kiparskoj prestonici Nikoziji, izjavio je danas jedan policijski zvaničnik.

Drugi bezbednosni izvor navodi da je nož, kako se čini, verovatno bio za „ličnu upotrebu“ i da nije povezan sa prisustvom pape na Kipru.

Policija ispituje čoveka za koga se veruje da je iz Nigerije.

„Prilikom pretresa na ulazu u GSP (Stadion) uhapšen je 43-godišnji strani državljanin, sa nožem u posedu“, izjavio je policijski zvaničnik.

Papa boravi u trodnevnoj poseti Kipru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter