Izvor: Happy BSC
25.04.2022 u 10:12
0

UKRAJINCI GINU U GOMILAMA, VODE IH KAO OVCE NA KLANJE! Javio se legendarni KOMANDANT Abhaz i otkrio jezive detalje sa FRONTA (VIDEO)

Ukrajinske trupe trpe velike gubitke i ne mogu da popune redove, rekao je u intervjuu za RIA Novosti komandant legendarnog dobrovoljačkog bataljona „Pjatnaška“ Donjecke Narodne Republike Ahra Avidzba, poznatiji kao „Abhaz“.

Ti gubici koje su pretrpeli, njih ne mogu da popune, jednostavno su pozvali te rezerviste koji su nekada služili, i šalju ih na front. Samo, kako da kažem, vode ovce na klanje. Ne opiru se, ginu u gomilama i završavaju u zarobljeništvu. Od njih nema ništa – rekao je Avidzba.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Legendarni komandant je rekao da su određene ukrajinske brigade, koje su od početka operacije bile na udaru ruske vojske, rotirane i prebačene u pozadinu.

– Sklonili su ih zato što su pretrpeli ogromne gubitke, pao im je moral i hoće da ih nekako popune iz drugih rezervi. Ali svejedno se ne vraćaju popunjene jedinice, a oni govore da nisu pretrpeli nikakve gubitke. Ovo je krajnje glupo – rekao je Avidzba.

Ahra Ruslanovič Avizdba je rođen u Sočiju 1986. godine, i poreklom je Abhaz. U leto 2014. godine je otišao u Donbas, gde je okupio borce i osnovao međunarodnu brigadu „Pjatnaška“, u čijem sastavu su uglavnom bili Abhazi, ali i Česi, Slovaci, Osetini i borci drugih nacionalnosti.

PUTIN JE DONEO ODLUKU! Nakon zauzimanja Donbasa i poraza Ukrajine, Rusija svim silama kreće da POKORI ovu zemlju, svet je u strahu

Avizdba je učestvovao u bitkama za Saur-Mogilu, Ilovajsk, Marinku, kao i u borbama u oblasti Debaljceva i na aerodromu u Donjecku. Odlikovan je zvanjem Heroja DNR.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter