Izvor: B92
03.03.2024 u 14:26
0

UKRAJINCI SU BLIZU KOLAPSA: Američki obaveštajac otkrio neverovatne podatke

Oružane snage Ukrajine uskoro neće biti sposobne da se odupru ruskoj vojsci, ukazao je bivši obaveštajac američke vojske Skot Riter u intervjuu za „Gegenpol“.

Ukrajinci su blizu kolapsa na frontu, rekao je i ocenio da će uskoro će doći do „odlučujućeg trenutka kada će borbeno jedinstvo potpuno nestati, a Rusija će moći da nastavi da se kreće napred bez usporavanja“.

Zbog neuspeha ukrajinskih oružanih snaga Severnoatlantska alijansa koja podržava ukrajinsku vojsku je u teškom položaju, dodao je on, piše RIA.

„Mislim da će za nekoliko nedelja NATO biti pod još većim pritiskom. Neće moći ni da sanjaju o pobedi, jer ukrajinske vojske neće biti“, zaključio je Riter.

Poslednjih nedelja, ukrajinske oružane snage su pretrpele nekoliko većih poraza i povukle se sa ključnih utvrđenih područja.

Rusija je tokom protekle nedelje oslobodila nekoliko naselja u Donjeckoj Narodnoj Republici – Pobedu, Lastočkino, Severnoje i Petrovskoje.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter