Izvor: Tanjug
25.09.2022 u 07:37
0

UKRAJINSKI MINISTAR KULEBA „ISTUPIO OFANZIVNO“: „Apsolutno su neprihvatljive izjave iz Kremlja o atomskom oružju!“

Izjave koje stižu iz Kremlja o mogućoj upotrebi nuklearnog oružja su „apsolutno neprihvatljive“ i Kijev neće dozvoliti da se ostane na tome, izjavio je jutros ukrajinski ministar spoljnih poslova Dmitro Kuleba.

OGLASIO SE KREMLJ: „Uskoro ćemo objaviti ko je izuzet od mobilizacije“

Ruski predsednik Vladimir Putin i drugi ruski zvaničnici, uključujući ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova, pominju nuklearno oružje kao opciju u ekstremnim slučajevima, navodi se u izveštaju Rojtersa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Neodgovorne izjave Putina i Lavrova o mogućoj upotrebi nuklearnog oružja apsolutno su neprihvatljive. Ukrajina neće dozvoliti da se ostane na tome. Pozivamo sve nuklearne sile da sada progovore, jasno stave do znanja Rusiji da takva retorika dovodi svet u opasnost i da se neće tolerisati“, napisao je Kuleba na Tviteru.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter