Izvor: Tanjug
30.08.2021 u 08:00
0

Uragan Nora PUSTOŠI Meksiko

 Jedna osoba je poginula, a sedmoro se vodi kao nestalo, kada je uragan Nora doneo danas centralnom delu zapadnog Meksika veliku količinu kiše, praćene jakim vetrovima, usled čega je došlo do poplava, a oštećeni su putevi, oborena drveća i nestalo je struje u pojedinim meksičkim državama.

VAŽNO: 

POŽAR NA AUTOKOMANDI! Gori teretana!

MNOGO SMO JAKI! Vojska Srbije u polufinalu Tenkovskog biatlona

MINISTAR VULIN PORUČIO: Dok Srbiju vodi predsednik Vučić, Republika Srpska će biti čuvana i sačuvana

Guverner države Halisko Enrike Alfaro izjavio je da je tinejdžer iz Španije poginuo kada se hotel u Puerto Valjarti delimično srušio, jer je putanja Nore išla pored tog turističkog grada. 

Jedna žena se vodi kao nestala kada je njen automobil odnela bujica, a zvaničnici su naveli da su poplave oštetile oko 500 domova, dok su dve osobe povređene u odronu zemlje.

Osim nestale žene, i šetorica ribara iz države Gerero se vode kao nestali.

Uragan Nora, kategorije jedan, dostizao je brzine od 120 kilometara na čas, ponekad i sa jačim naletima.

Lokalni mediji su prikazali fotografije poplava, oštećenih puteva i srušenog drveća u nekoliko meksičkih država.

Meksička elektrodistribucija ranije je saopštila da je uspela da uključi struju kod 78 odsto domaćinstava u državama Mihoakanu, Kolimi, Halisku i Najaritu.

Američki Centar za praćenje uragana (NHC), koji je stacioniran u Majamiju, očekuje da će Nora nastaviti da se kreće u severnom pravcu i da će oslabiti do utorka.

Prošle nedelje, uragan Grejs ubio je osam ljudi kada je pogodio meksičku državu Verakruz.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter