Izvor: Sputnjik
01.08.2022 u 15:03
0

VAŠINGTON KRIV ZA ZAOŠTRAVANJE SITUACIJE NA KOSOVU! Predsednik Državne dume: „Cilj je slabljenje pojedinih zemalja koje izražavaju nezavisan stav!“

Za sukob na administrativnoj liniji Srbije i samoproglašene republike Kosovo krive su Sjedinjene Američke Države, čiji je cilj slabljenje pojedinih zemalja koje izražavaju nezavisan stav, rekao je novinarima predsedavajući Državne dume Rusije Vjačeslav Volodin.

VOLODIN IMENOVAO ODGOVORNE ZA RAKETNI NAPAD NA ZATVOR U JELENOVKI: „Uklanjaju svedoke svojih zločina protiv čovečnosti!“

– Za sukob na granici Srbije i Kosova kriv je Vašington. Cilj je očigledan – oslabiti pojedine zemlje koje sebi dozvoljavaju da izraze nezavisan stav. Metode su iste. Ništa novo. Prvo SAD podržavaju nacionalističko raspoloženje, hrani ga, a zatim guraju u vojne sukobe – objasnio je Volodin.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Političar je dodao da UN i OEBS, nadležni za bezbednost u Evropi, ništa ne rade.

– Oni moraju da osude dejstva Sjedinjenih Američkih Država, ćutali su osam godina kada su bombardovale Jugoslaviju, kada su granatirane LNR i DNR, a sada zatvaraju oči pred zločinima nacionalista koji su preuzeli vlast – zaključio je on.

U nedelju uveče i u ponedeljak ujutru na severu Kosova i Metohije izbili su nemiri zbog planirane zabrane od strane Prištine ulaska vozila sa srpskim registarskim tablicama i dokumentima, koja je trebalo da stupi na snagu 1. avgusta.

Kosovske vlasti su tamo prvo poslale policiju, ali su posle poziva Sjedinjenih Američkih Država odložile zabranu koja je izazvala napetost u pokrajini za mesec dana. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u ponedeljak uveče da očekuje smanjenje tenzija na Kosovu i da će Beograd, kako je rekao, učiniti sve moguće sve za to. Situacija u pokrajini je trenutno mirna.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter