Izvor: Alo.rs
09.11.2021 u 17:08
0

VELIKA BRITANIJA ODOBRILA SLEDEĆE VAKCINE ZA ULAZAK U ZEMLJU: Imunizovani inostrani putnici neće morati da prolaze kroz karantin!

Velika Britanija će dodati Sinofarm, Sinovak i indijski Kovaksin na listu odobrenih vakcina sa kojima može da se uđe u tu zemlju, saopšteno je na sajtu britanske vlade.

Svetska zdravstvena organizacija odobrila je ove vakcine za hitnu upotrebu, pa će tako i Britanija odobriti 22. novembra ulazak osobama koje su se imunizovale tim vakcinama.

PROČITAJTE JOŠPoljska raspoređuje vojnu opremu na granici sa Belorusijom

Agencija napominje da će tako vakcinisanim osobama iz zemalja kao što su Ujedinjeni Arapski Emirati, Malezija i Indija, gde je veliki broj ljudi vakcinisan nekim od ovih vakcina, moći da uđu u Veliku Britaniju.

Inostrani putnici će se tretirati kao potpuno imunizovani i neće morati da prolaze kroz karantin.

PROČITAJTE JOŠPutin i Lukašenko izrazili zabrinutost zbog migrantske krize

U Velikoj Britaniji se koriste vakcine Fajzer/Biontek, Džonson i Džonson, Moderna i AstraZeneka.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter