Izvor: Alo
13.03.2022 u 15:47
0

VODI SE PRLJAVA KAMPANJA! Ukrajinski generalštab tvrdi: Rusija dovodi borce iz Srbije!

Ukrajinski portal  naveo je na svom zvaničnom Tviter profilu  lažnu informaciju da Rusiju dovodi borce iz Sirije, Srbije i i Nagorno-Karabaha za popunu trupa u Ukrajini što je pokušaj da se Srbiji oduzme nezavisna politika i da se naša zemlja uvuče u sukob.

Prema pomenutoj objavi, ukrajinski generalštab je danas izneo tvrdnju da Rusija dovodi borce iz Sirije, Srbije i Nagorno-Karabaha za popunu trupa u Ukrajini, te da Rusija grupiše svoje trupe za ofanzivu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ova lažna informacija je pokušaj da se Srbija uvuče u sukob i da joj se oduzme njena nezavisna politika, jer u Rusiji nema plaćenika iz Srbije. 

Podsetimo, Aleksandar Vučić je na pitanje novininara da prokomentariše to što su i Putin i Zelenski pozvali dobrovoljce da se bore u Ukrajini i kakav je stav Srbije po ovom pitanju, rekao:

„Što se tiče dobrovoljaca, pošto su obe strane pozivale dobrovoljce, u krivičnom zakonu Srbije – i to ćemo da pojačamo, kažnjivo je učestvovanje u bilo kakvim sukobima koji ne znače odbranu teritorijalnog integriteta Srbije. I sve one koji misle da treba da učestvuju u nekim ratovima, mi ćemo veoma strogo da kažnjavamo u skladu sa zakonima i Ustavom“, poručio je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter