Izvor: bsc happy
01.01.2023 u 08:07
0

VOJSKA RUSKE FEDERACIJE KRENULA U OFANZIVU: Ruski padobranci i Vagnerovci ušli u grad Artemivsk

Ruske vojne snage u novoj godini krenule su u ofanzivu i zauzele grad Artemivsk

Ruski padobranci i borci Vagner grupe probili su odbranu Oružanih snaga Ukrajine u Artemivsku i ušli u grad. Ovo prenosi Telegram kanal „Vojni poslovi“, pozivajući se na sopstvene izvore.

UKRAJINA BLIŽA ENERGETSKOJ I EKONOMSKOJ KATASTROFI NEGO POBEDI: „Zastrašujuća“ predviđana izraelskog obaveštajca obišla svet!

Novinari izdanja saznali su da su jedinice Vazdušno-desantnih snaga Ruske Federacije i odredi Vagner grupe ušli u Artemovsk sa juga. Osim toga, Vagnerovci su provalili u Kleščejevku južno od grada. „Izvestan broj izvora je objavio da je nekoliko najnovijih tenkova T-90M Proriv dodeljeno borcima Vagner grupe. Borbena vozila su već isporučena i učestvuju u bitkama za Artemovsk“.

Prethodno je potpukovnik Narodne milicije Luganske Narodne Republike Andrej Maročko rekao da je komanda Oružanih snaga Ukrajine poslala mobilne grupe formirane od stranih plaćenika u Artemovsk i Soledar.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter