Izvor: Tanjug
13.11.2023 u 07:57
2

Vojska SAD napala Siriju: Izvršila vazdušne napade na dve iranske baze na jugoistoku zemlje

Američka vojska saopštila je da je izvela vazdušne napade na dve iranske baze na jugoistoku Sirije, posle nedavnih napada na vojno osoblje SAD u Siriji i Iraku.

Američki ministar odbrane Lojd Ostin rekao je da su napadi izvedeni prošle noći na lokacijama koje koriste, kako je naveo, Iranska revolucionarna garda (IRGC) i grupe koje su povezane sa Iranom.

Ostin je istakao da ovim napadima SAD jasno stavljaju do znanja da će braniti svoje osoblje i interese, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).
SAD su u sredu izvršile napad na skladište oružja koje koristi IRGC u istočnoj Siriji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “Vojska SAD napala Siriju: Izvršila vazdušne napade na dve iranske baze na jugoistoku zemlje”

  1. Satanski soj ne miruje. Pošto se Iran ne meša po pitanju Palestine satanisti po svaku cenu žele da isprovociraju veliki rat daleko od svoje teritorije.

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter