Izvor: Novosti
16.06.2022 u 11:01
0

ZA MESEC DANA ODLUKA O PUGUBLJENJU STRANIH PLAĆENIKA: Pušilin ne vidi razlog za pomilovanje osuđenika

Predsednik Donjecke Narodne Republike Denis Pušilin rekao je da će DNR odlučiti o pogubljenju stranih plaćenika, dvojice Britanaca i jednog Marokanca, za oko mesec dana.

„PUTINOVA STRATEGIJA JE POSLEDNJE POGLAVLJE U POLITICI GLADI“: Istoričar sa Jejla o ZASTRAŠUJUĆEM planu ruskog lidera

– Postoji mesec dana žalbenog roka. Nakon što žalba bude podnesena ili ne, Ministarstvo pravde DNR će doneti odluku u okviru svojih ovlaštenja o izvršenju kazne, izjavio je Pušilin za „Sputnjik“. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Pušilin je rekao i da se vlasti Ujedinjenog Kraljevstva nisu obratile rukovodstvu, prenosi Lajf.ru sa margina Peterburškog međunarodnog ekonomskog foruma (SPIEF). 

Šef DPR-a je za Lajf rekao da ga marokanske i britanske vlasti nisu kontaktirale oko kazne britanskim plaćenicima. 

Kako je naglasio šef republike, o temi razmene se još „ne razgovara“. A na pitanje kolika je verovatnoća pomilovanja osuđenika, odgovorio je da ne vidi razlog za to. 

Krajem prošle sedmice, Vrhovni sud DNR osudio je na smrt trojicu plaćenika koji su zarobljeni dok su se borili za ukrajinske snage, dvojicu britanskih državljana Ejdena Aslina i Šona Pinera, te Marokanca Saduna Brahima.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter