Izvor: tanjug
16.06.2022 u 09:18
0

RUSIJA I SAD NA VEOMA VRUĆOJ TAČKI SUKOBA! Peskov poručuje: „Pokušaji Amerike da nas zadavi sankcijama osuđeni na neuspeh!“

Rusija i SAD su u veoma žarkoj tački sukoba, izjavio je u intervjuu za RIA Novosti Dmitrij Peskov, pres-sekretar predsednika Ruske Federacije.

„PUTINOVA STRATEGIJA JE POSLEDNJE POGLAVLJE U POLITICI GLADI“: Istoričar sa Jejla o ZASTRAŠUJUĆEM planu ruskog lidera

– Sada smo na veoma, veoma vrućoj tački sukoba, rekao je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U junu prošle godine u Ženevi je održan sastanak predsednika dve zemlje Vladimira Putina i DŽoa Bajdena . Međutim, sada, kako je Peskov ranije rekao za RIA Novosti, nema takvog dijaloga.

SAD moraju da shvate da je uzaludno boriti se sa Rusijom. 

SAD moraju da shvate da je politički i ekonomski uzaludno boriti se protiv Rusije, a pokušaji da se ona „zadave sankcijama“ osuđeni su na neuspeh, izjavio je Peskov.

– Sada je, verovatno, neophodno da SAD shvate da je uzaludno da se bore protiv nas ekonomski, diplomatski, politički. Pokušaj da nas zadave raznim ograničenjima i sankcijama je takođe napor koji je osuđen na neuspeh, rekao je on.

Peskov: Rusija se nikada neće spustiti na nelaskave ocene lidera drugih zemalja

Rusija nikada neće dozvoliti sebi da daje neprijatne ocene liderima drugih zemalja, izjavio je u intervjuu za RIA Novosti pres-sekretar predsednika Ruske Federacije Dmitrij Peskov, komentarišući pitanje kako se Moskva odnosi prema predsedniku SAD DŽou Bajdenu, s obzirom na njegovu ponašanje prema Rusiji.

– Nikada nećemo dozvoliti da dajemo neke nelaskave ocene šefovima drugih država, a još više da kažemo neke uvredljive reči liderima i šefovima drugih država. Šefovi drugih država su to sebi dozvolili, nećemo biti kao oni, rekao je Peskov.

– To je pre pitanje za građane SAD. Građani ocenjuju svoje lidere. To nije naša stvar. Naš posao su oni neprijateljski koraci koji se preduzimaju protiv nas, i mi ćemo se protiv njih boriti, dodao je Peskov.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter