Izvor: sputniknews.com
27.04.2022 u 10:23
0

ZAHAROVA SE NAOŠTRILA: Kijev koristi AZOVSTALJ kao adut! Zapad profitira od isporuka oružja Ukrajini!

Kijevski režim želi da manipuliše situacijom oko „Azovstalja“ za potrebe svojih interesa i koristi je kao adut, rekla je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova.

Ona je objasnila da kijevske vlasti koriste situaciju za spostvene interese, kako bi optužile Moskvu za okrutnost u očima međunarodne zajednice, krijući da se humanitarni koridor otvara svaki dan.

Prema njenim rečima, da žele da pomognu tim ljudima oni bi preneli informacije o koridorima, ali Kijev izdaje sasvim suprotno naređenje – potrebno je odugovlačiti, treba učiniti sve da bi imali, kako očigledno smatra predsednik Vladimir Zelenski, keca u rukavu, „strašan, krvav, ali s njegovog aspekta to je karta koja se može beskonačno koristiti“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ZAHAROVA PECNULA LONDON: Da li vojni objekti u NATO državama mogu biti meta Rusije?

Zapad profitira od isporuka oružja Ukrajini

Zapad i dalje ostvaruje profit od isporuka oružja u Ukrajinu. Dok govore o miru, njihov cilj je destabilizacija regiona i produžavanja sukoba, rekla je Zaharova za Radio Sputnjik.

„Naravno, i biznis … i taj đavolski haos, i pored svega ostalog, glavni cilj je destabilizacija regiona i nastavak akutne faze konflikta koji vodi ka tome da smrti bude sve više i više“, rekla je ona na pitanje da li Zapad profitira od isporuka oružja Kijevu.

Treba videti, kaže, ona šta je njihov motiv.

„Ako u javnosti govore o tome da im je ljudski život na prvom mestu onda treba prekinuti isporuke oružja Ukrajini“, istakla je Zaharova i podsetila da je Zapad obuzimala histerija kada je u zonama konflikta oružje isporučivano drugim zemljama.

„Oni su tražili embargo, uvodili su sankcije da se to ne bi dozvolilo, obraćali su se SB UN, ali kada je Kijev u pitanju na delu je drugačija logika“, navela je ona.

Prema njenim rečima, posete američkog državnog sekretara Entonija Blinkena i šefa Pentagona Lojda Ostina, kao i lidera drugih zapadnih država, imaju propagandni karakter.

Takođe, ona kaže da je Kijev postao megafon Vašingtona za širenje lažnih vesti i pretnji na račun evropskih država i političara.

„S druge strane to kijevskom režimu daje osećaj sopstvene moći“, dodala je ona.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter