Izvor: Tanjug
10.06.2022 u 19:03
0

ZAHAROVA ZAPRETILA IZRAELU Putinova „ČELIČNA LEJDI“ osudila napad na aerodrom u Damasku!

Moskva najoštrije osuđuje izraelski vazdušni napad na Međunarodni aerodrom Damask i zahteva od izraelske strane da prekine ovu opaku praksu, izjavila je portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

Izraelsko ratno vazduhoplovstvo je jutros izvršilo udare na teritoriju Sirije, a meta napada je bio aerodrom u Damasku, saopštilo je rusko ministarstvo spoljnih poslova, prenela je agencija RIA Novosti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„S tim u vezi, primorani smo da ponovimo da je izraelsko granatiranje teritorije Sirije kršenje osnovnih normi međunarodnog prava i da je apsolutno neprihvatljivo. Oštro osuđujemo provokativni napad Izraela na najvažniji objekat sirijske civilne infrastrukture“, navodi se u saopštenju na sajtu ministarstva.

Dodaje se da „ovakvi neodgovorni postupci stvaraju ozbiljne rizike“ za međunarodni vazdušni saobraćaj i „dovode živote nevinih ljudi u opasnost“.

JEDINI U EVROPSKOJ UNIJI Predsednik Hrvatske poručio da je Rusija NEUNIŠTIVA, Zelenski vodi u poraz „do poslednjeg Ukrajinca“!

Ovo je drugi izraelski napad ove nedelje nakon što su u utorak raketama gađani položaji sirijske vojske južno od glavnog grada.

U napadu nije bilo žrtava, a pričinjena je materijalna šteta, preneo je jutros Rojters.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter