Izvor: Sputnjik
08.07.2022 u 15:07
0

ZAPAD JE IZGUBIO! Putin o specijalnoj vojnoj operaciji: „Početak kardinalnog sloma američkog svetskog poretka!“

Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je da od samog početka ruske specijalne vojne operacije u Ukrajini Zapad gubi, jer njen početak označava i početak kardinalnog sloma američkog svetskog poretka.

LITVANIJA U PANICI ZBOG PUTINOVE IZJAVE DA JE TEK POČEO! Mole Zapad da utrostruče slanje oružja Ukrajini!

Prema njegovim rečima, ako je Zapad želeo da izazove sukob kako bi prešao na novu fazu obuzdavanja Rusije, onda je u tome uspeo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Ako je Zapad želeo da izazove sukob kako bi prešao u novu fazu borbe protiv Rusije, u novu fazu obuzdavanja naše zemlje, može se reći da je u izvesnom smislu i uspeo. I rat je pokrenut i sankcije su uvedene – ocenio je Putin.

Ipak, kako rekao, Zapad je izgubio.

– Međutim, trebalo je da shvate da su od samog početka naše specijalne vojne operacije izgubili, jer njen početak označava i početak kardinalnog sloma američkog svetskog poretka – poručio je predsednik Rusije na sastanku sa rukovodstvom Državne dume i liderima političkih partija.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter