Izvor: Sputnik Srbija
27.06.2022 u 10:27
0

„ŽELELI SU DA LISIČANSK PRETVORE U DRUGI MARIUPOLJ, SADA VIDE BEZNADEŽNOST SITUACIJE!“ STEŽE SE OBRUČ: Zaplenjeno trofejno oružje!

Grupa ruskih trupa „O“ približava se Lisičansku – jedinom gradu u LNR koji je pod kontrolom ukrajinskih snaga – i preseca odstupnicu neprijatelju.

Glavno sabirno mesto za evakuaciju ukrajinskih jedinica iz „kotla“ bilo je selo Volčejarovka u Popasnjanskom okrugu koje su zauzele Oružane snage Rusije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„(Ukrajinske trupe) su se držale (za ovo selo), jer je to put za izlaz iz Lisičanska. Oni su govorili da žele da Lisičansk pretvore u drugi Marijupolj, ali sada shvataju beznadežnost situacije“, izjavio je za medije ruski oficir.

U UKRAJINSKOM GRANATIRANJU DNR POGINULA DVA CIVILA: Evo koje oružje je korišćeno u bombardovanju

On je dodao da je pre nekoliko dana moglo da se izađe iz Lisičanska preko četiri puta, ali da su sada ostala samo dva.

Istovremeno, ukrajinske jedinice koje se povlače nastavljaju da gađaju susedna sela iz artiljerijskog oruđa, ubijajući lokalno stanovništvo i uništavajući njihove domove.

Narodna milicija LNR saopštila je da, uz podršku Oružanih snaga Rusije, nastavlja uspešnu ofanzivu u području Lisičanska.

„Protivnik je pretrpeo velike gubitke u ljudstvu i oklopnoj tehnici. Zaplenjeno je trofejno oružje“, navodi se u saopštenju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter