Izvor: Tanjug
07.06.2022 u 18:58
0

ZELENSKI KOČI IZVOZ ŽITA Predsednik Ukrajine je rekao da je nemoguće postići dogovor sa Moskvom po tom pitanju!

Ukrajina se neće složiti da se žitarice izvoze iz ukrajinskih luka ruskim brodovima, rekao je predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski za današnje izdanje londonskog „Fajnenšl tajmsa“.

„Svi znaju za činjenicu da nećemo pustiti ruske brodove u ukrajinske luke, jer nas napadaju svakodnevno“, rekao je Zelenski, preneo je TASS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Predsednik Ukrajine je rekao da je nemoguće postići dogovor sa Moskvom po tom pitanju.

Zelenski je rekao da je Kijev predložio da se stvori „bezbedan pomorski koridor koji bi mogle da koriste sve zemlje, osim Ruske Federacije“, a kako bi se izvezle žitarice iz ukrajinskih luka.

SPREMAN ZA SUSRET SA PUTINOM Predsednik Ukrajine za ozbiljne razgovore o okončanju rata!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter