Izvor: Novosti.rs
24.06.2023 u 16:05
6

ZELENSKI SVIM SRCEM UZ PRIGOŽINA: „Sada je takav haos da ga nijedna laž ne može sakriti“

UKRAJINSKI predsednik Vladimir Zelenski podržao je akcije izdajnika i udario na Rusiju i Vladimira Putina.

– Svako ko izabere put zla ​​uništava sebe – rekao je ukrajinski lider.

PUTIN JASAN: Ovo je izdaja i napad na Rusiju (FOTO/VIDEO)

– Onaj ko šalje kolone vojske da uništava živote druge zemlje i ne može da ih spreči u begu i izdaji kada naiđu na otpor. Onaj ko teroriše projektilima, i kada budu oboreni, ponizi se da primi iranske dronove. Onaj koji prezire ljude i baca stotine hiljada u rat, da bi se na kraju zabarikadirao u Podmoskovlju, bežeći od onih koje je sam naoružao – nastavio je on.

Zelenski kaže da je Rusija dugo koristila propagandu da prikrije svoju slabost, i kako kaže, glupost svoje vlasti.

– A sada je takav haos da ga nijedna laž ne može sakriti. I sve je to jedna osoba, koja iznova plaši 1917-om godinom iako to ne može rezultirati ničim drugim osim ovim – istakao je Zelenski.

On kaže da je slabost Rusije očigledna, i da je to potpuna slabost.

– I što duže Rusija drži svoje trupe i plaćenike na našoj zemlji, to će kasnije imati više haosa, bola i problema za sebe. To je takođe očigledno. Ukrajina je u stanju da zaštiti Evropu od širenja ruskog zla i haosa. Čuvamo svoju otpornost, jedinstvo i snagu. Svi naši komandanti, svi naši vojnici znaju šta da rade. Slava Ukrajini – zaključio je on.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

6 thoughts on “ZELENSKI SVIM SRCEM UZ PRIGOŽINA: „Sada je takav haos da ga nijedna laž ne može sakriti“”

      • Нешто ти кратко трајало… Но,ниси ти битан,али како то поднесоше твоји спонзори ? Оћеш врага ? Добијеш !

        0
        0
        Odgovori
  1. Koji ludak. Zelenski uz Prigožina? Pa jel on zna zašto se ovaj pobunio, zbog neefikasnih Ruskih generala. On da je predsednik rešio bi Ukrajinu za mesec dana.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter