Izvor: Tanjug
12.06.2022 u 22:03
0

ZEMLJOTRES JAČINE 5 STEPENI RIHTEROVE SKALE POGODIO TURSKU: Treslo se u istočnom delu, nema podataka o povređenima

Zemljotres jačine 5 stepeni Rihterove skale pogodio je večeras Vanski vilajet u istočnoj Turskoj, koji se graniči sa Iranom.

Za sada nema podataka o žrtvama ili povređenima, saopštilo je tursko Ministarstvo zdravlja na Tviteru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ZEMLJOTRES U CRNOJ GORI: Tresao se BAR!

Prema navodima turske Uprave za katastrofe i vanredne situacije (AFAD), zemljotres je bio na dubini od 18,6 kilometara, a do njega je došlo u 21.35 časova, prenosi AP.

Guverner Vanskog vilajeta Ozan Baldži rekao je za Anadoliju da nisu primljeni nikakvi „negativni izveštaji“ nakon zemljotresa, ali da timovi za vanredne situacije rade na identifikovanju potencijalne štete.

Više od 600 ljudi je poginulo, a hiljade je povređeno kada je 2011. godine zemljotres jačine 7,2 stepena Rihterove skale pogodio Vanski vilajet.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter