Izvor: Tanjug
26.06.2022 u 17:54
0

ZNAČAJAN UTICAJ SANKCIJA Blinken otkrio da će ruska ekonomija opasti za 15 odsto naredne godine!

Americki državni sekretar Entoni Blinken izjavio je da sankcije Zapada Rusiji zbog njenog napada na Ukrajinu imaju značajan uticaj.

On je u intervjuu za CNN na samitu G7 u Nemačkoj rekao da iako Rusija dobija prihode od nafte po višim cenama, nije u mogućnosti da ih potroši zbog kontrole izvoza, preneo je AP.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Rusija ne može da nabavi ono što joj je potrebno da modernizuje svoj odbrambeni sektor, da modernizuje svoju tehnologiju, da modernizuje svoja energetska istraživanja, što znači da će vremenom svaka od ovih oblasti opadati“, rekao je Blinken.

NEMAČKA I SAD UJEDINJENE Olaf Šolc poručio je da će delovati zajedno po pitanju bezbednost Ukrajine!

On se osvrnuo na prognoze prema kojima će ruska privreda sledeće godine biti u padu do 15 procenata.

Blinken je dodao da će G7 i NATO „nastaviti da rade kolektivno sve što je u njihovoj moći da osiguraju da Ukrajinci imaju ono što im je potrebno da se odbrane od ruske agresije“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter