Izvor: Tanjug
07.04.2022 u 19:13
0

ŽRTAVA RATA ĆE BITI JOŠ VIŠE Blinken poručuje: Ukrajina će dobiti sve što joj je potrebno!

Američki državni sekretar Antoni Blinken izjavio je danas da Vašington neće dozvoliti da bilo šta stane na put da Ukrajini pošalje oružje koje joj je potrebno u borbi protiv Rusije.

On je rekao da SAD razmatraju koje novo oružje mogu da pošalju Ukrajini, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Blinken je kazao da SAD održavaju i jačaju pritisak na Rusiju, upozorivši da postoje verodostojniji izveštaji o mučenju, silovanjima i ubistvima koje su počinile ruske snage u Ukrajini.

Obraćajući se novinarima u sedištu NATO posel sastanka ministara inostranih poslova, Blinken je naveo da postoji sve veća koalicija zemalja sa Ukrajinom i protiv Rusije.

„Mi održavamo i pojačavamo pritisak na Kremlj i njegove susede“, istakao je Blinken.

On je rekao da Rusija mora da odluči da li želi da se uključi u smislenu diplomatiju sa Ukrajinom.

Blinken je naveo da prijavljena ubistva civila u ukrajinskom gradu Buča nisu glavni faktor u mirovnim pregovorima, ali da je računica ruskog predsednika Vladimira Putina ključna.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter