Izvor: BSC Happy
08.07.2023 u 22:49
1

„DOBRO JUTRO, SRBIJO“ – VAŠ OMILJENI MERAČ ISTINE – IZ FOTELJE: Razlike između plaćenika i regularne vojske

Razlog da ustanete rano, a i ako zakasnite svakako ne propuštate najaktuelnije i goruće teme, uz to najstučnije sagovornike najgledanijeg jutra u Srbiji. Istinito, jasno, pravo u metu - "DOBRO JUTRO SRBIJO" na Happy televiziji!

PRELISTAVANJE, kao i uvek naša prva tema. Gosti, dobro poznata lica: Vladimir Kokanović, predsednik Udruženja Srba u Sloveniji, prof. dr Goran Puzić i Nemanja Petričević, urednik portala Informer.

Od kad je ideologija postala samo formalnost? Godine unazad svedoče da su DESNICA I LEVICA ZAMENILE ULOGE. Potreban je stručan odgovor na ovo pitanje. Daće nam ga Milutin Iilić, geopolitički analitičar i Dragoljub Kojčić, politički filozof.

Nastavak emisije je rezervisan za vojne teme. U duhu specijalne vojne operacije i minule pobune Vagnera u Rusiji prelazimo na RAZLIKE IZMEĐU PLAĆENIKA I REGULARNE VOJSKE i UTICAJ DOBROVOLJACA NA MORAL VOJSKE. Pravi sagovornik je general-major Milorad Stupar.

Za kraj, brinemo, kao i svakog jutra, o vašem zdravlju, te će nam prof. dr Mirka Lulić-Šarkanović, anesteziolog i suspecijalista medicine bola, pričati o PREDNOSTIMA PALIJATIVNOG LEČENJA.

 

PROBUDITE SE UZ „DOBRO JUTRO SRBIJO“!

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„DOBRO JUTRO, SRBIJO“ – VAŠ OMILJENI MERAČ ISTINE – IZ FOTELJE: Razlike između plaćenika i regularne vojske”

  1. Nema NIKAKVE razlike, jedni i drugi su tu spremni da daju najvrednije sto imaju , zivote , i to treba ceniti ali zato treba imati kontrolu i videti da li se neko bavi nezakonitim stvarima u sred ratovanja bilo da je na terenu ili u pozadini , samo u tim stvarima treba praviti razliku uostalom kao i u obicnom zivotu il si kriminalac ili si posten covek .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter