Izvor: BSC Happy
08.09.2023 u 15:24
3

NE PROPUSTITE „POSLE RUČKA“! NOVAC NE MOŽE DA KUPI SREĆU

Danas će emisiju voditi Jelena Radulović.

Tema:

Novac ne može da kupi sreću

Gosti: Nebojša Perović – advokat, Zoran Anđelković – političar, Željko Mašović  – psiholog, prof. dr Bojan Dimitrijević – ekonomista.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “NE PROPUSTITE „POSLE RUČKA“! NOVAC NE MOŽE DA KUPI SREĆU”

  1. Napravite emisiju o novom Pravilniku za vrednovanje sudija da zna narod šta ne rade kako treba kada Pravilnik stupi na snagu , da li imaju kome da se žale, kako sudije treba da se ponašaju po svakom predmetu , šta su sve kriterijumi .
    Nije lako iz dana u dan praviti nove teme za emisije , svaka čast .

    1
    1
    Odgovori
  2. Posle ručka. Emisija gde je učestvovao gospodn političar Saša Radulović koji je bio zaražen bakterijom koju proizvodi krpelj . Skoro sam se baš pitala gde je on, kad on kod vas u gostima , bolje bi mu bilo , mada je bio dobra opozicija i korisna za gradjane , imao je dobre ideje , ali dobro bi mu ležela i uloga promovisanja zdravlja od strane političara , kritikovanje svega što u zdravtsvu nije dobro ni kod državnih ni kod privatnih institucija ni kod laboratorija , šta uvesti novo u Srbiju, šta dodterati da bude mnogo bolje, šta uraditi s alaboratorijama koje treba da ispituju svu hranu koja se i proizvodi u Srbiji i koja se uvozi u Srbiju , kada bi smo s epročuli po tome da smo dobri, objektivni, savršeni to bi bilo dobo za sve gradjane koji žive u Srbiji .
    Gospodja profesorka koja je dobila novac da se bavi gljivicima nikako da objavi od kada se pojavljuje na TV Hepi gde se to može uraditi, ko to radi, kada će da stupi sa svojim „programom“ zvanom gljivice u život u Srbiji ili to već funkcioniše a gradjani ne znaju gde . Sjajna ideja, lepo se izborila, ali da li je moguće da to toliko traje !.

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter