Izvor:
23.11.2018 u 20:42
0

„ŽENSKI SVET ČALMA“ U EMISIJI „PRELO U NAŠEM SOKAKU“: Trudimo se da na mlađe generacije prenesemo draž ručnog rada! (FOTO)

Emisija koja se već neko vreme emitije na televiziji Hepi, "Prelo u našem u sokaku", trudi se da oživi tradiciju srpskih gradova, kako bi je sačuvala od zaborava.

U centru pažnje danas je Sremska Mitrovica, koja se može pohvaliti Udruženjem žena "Ženski svet" Čalma, čije su prestavnice u današnjoj emisije bliže objasnile čime se one bave:

-Imamo odličnu saradnju sa mnogi udruženjima iz Srema, odmazimo na njihove manifestacije i oni posećuju nas. Mi smo domaćice i izlažemo naše proizvove, gradicija "Čauški bazar" jedna je od najpoznatijih, gde se družimo i razmenjujemo iskustva. Imamo naše radionice u kojima se trudimo da prenesemo veštine ručnog rada na mlađe predstavnike. Takođe imamo odličnu saradnju sa muzejom Srema, sa kojim dugo godina odličnosarađujemo – rekla je predstavnica udruženja.

Emisiju u celosti pogledajte u videu ispod:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter