Izvor: Happy BSC
17.11.2023 u 19:14
0

BSC HAPPY ANKETA: U čemu su žene bolje od muškaraca?

Uprkos tome što je naše društvo izgrađeno na temeljima patrijahalne kulture, gde je muškarac kao glava kuće odlučivao o svemu, stvari su se od vremena naših baka znatno promenile. Uloga domaćice i nekoga ko se isključivo bavi pranjem, kuvanjem i cišćenjem nije više samo ženska. Došlo je vreme kada sve češće viđamo muškarce sa krpom u ruci, kako jure za decom ili spremaju ručak.

Današnja anketa koju je uradila ekipa BSC Happy portala, najbolji je pokazatelj da tradicionalni mitovi polako nestaju, a oba pola u rodnom smislu postaju jednaka.  Naša novinarska ekipa bila je prijatno iznenađena odgovorima muškaraca koji su jedan za drugim hvalili lepši pol, navodeći da su žene ne samo lepše već jače i pametnije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter